VIDEO Ruska glumica Evelina Bledans ošamarila ženu jer je vrijeđala njenog sina s Downovim sindromom: Moju djecu pusti na miru

Preporučujemo

Ruska glumica Evelina Bledans napala je fizički ženu u talk showu “Live” nakon što ju je ona psihički zlostavljala – govoreći ružne riječi o njoj i njenom sinu sa Downovim sindromom.

Evelina je trenutni po treći put trudna i ima 49 godina, što je bio i povod za ovu temu. Sina sa ovim sindromom rodila je u 43 godini prije šest godina.

“Da li hoćeš da rodiš još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Downovim sindromom? Niko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo”, rekla joj je žena koja je sjedila u publici.

Glumica je nakon toga ustala i mirno krenula prema njoj. Kada je stigla do nje, na iznaneđenje svih prisutnih, ošamarila ju je, prenio je Daily News.

“To je moje dijete. O meni možeš govoriti šta hoćeš, ali moju djecu pusti na miru”, odgovorila joj je.

Komentari na video su na strani Eveline i većina smatra kako je psihičko zlostavljanje žene u publici uzrokovalo fizičko kod ruske glumice.

Najnovije

Ombudsmen za zaštitu potrošača BiH zatražio informacije o spornoj flaširanoj vodi

Ombudsmen za zaštitu potrošača BiH je uputio predstavku Zavodu za javno zdravstvo FBiH, nakon čega bi trebali imati konkretnije...