VIDEO Srbijanski trener Siniša Mihajlović poludio zbog skrivene kamere: Dođe mi da ga zadavim

Preporučujemo

Kćerka srbijanskog trenera Siniše Mihajlovića, Viktorija, u dogovoru sa skrivenom kamerom, dovela je lažnog dečka da ga upozna sa ocem. Momak koji je noćna mora svakog roditelja vrlo brzo izbacio je Sinišu iz takta.

Momci iz italijanske skrivene kamere, koji su legendi srbijanskog fudbala namjestili zeta iz pakla pokazali su da tada nastaje prava ludnica.

- -

Naime, u dogovoru s porodicom Mihajlović organizovali su ručak na kom će Sinišina kćerka Viktorija (21) dovesti svog novog (lažnog) dečka da ga upozna s roditeljima. A mladić je, naravno, potpuna katastrofa.

Na samom početku, dok Siniša i njegova supruga Arijana čekaju u restoranu dolazak zaljubljenog para, ona mu pokazuje fotografiju Viktorijinog izabranika, što Mihi daje uvid u katastrofu koja će uslijediti. Slijedi trenutak kad saznaje da mladić zapravo nije baš tako mlad, da ima 34 godine, što je 13 više od njegove kćerke.

“Pa da li je ona normalna, kad bude imala 35, on će biti na pragu pedesetih”, pobjesnio je Mihajlović.

Nakon 50 minuta kašnjenja, Viki i njen “dečko” stižu u restoran i tu kreće potpuni haos. Dečko nema osnovne manire, kulturu ponašanja…

- -

Siniša već gubi strpljenje, a tada u restoran stiže i ekipa od nekoliko drugara Viktorijinog lažnog momka. Miha gubi kontrolu zbog njihovog ponašanja, ustaje da krene i tada mu saopštavaju da je u pitanju skrivena kamera.

“Da je potrajalo još malo, ubio bih ga svojim rukama”, zaključuje Mihajlović.

U jednom trenutku tokom ručka Viktorija i njen lažni dečko ustaju od stola i odlaze do toaleta, što Mihi pruža mogućnost da kaže supruzi šta sve misli o potencijalnom zetu.

Uz mnoštvo prigovora i psovki Srbin je dodao i da se nada da ova ljubav neće potrajati, pišu Nezavisne novine.

“Pogledaj ga, ona nije normalna. Dođe mi da ga zadavim, nadam se da će kratko trajati”, rekao je Siniša.

 

Najnovije

Zdravstveni radnici u Sarajevu sutra izlaze na protestnu šetnju, traže isplatu 2.520 KM

Zdravstveni radnici u Kantonu Sarajevo (KS) sutra, 20. juna, izlaze na protestnu šetnju. Oni traže od Vlade KS da...