Više uhapšenih tokom racije u mostarskim kafićima

Preporučujemo

Više osoba uhapšeno je tokom racije koju su pripadnici Sektora krim-policije i svih policijskih uprava proveli tokom vikenda u više mostarskih kafića.

Kako je saopćio MUP HNK, akcija je provedena u noći sa petka na subotu.

Prema policijskom izvještaju, u prostorijama Udruženja građana “Red Army” uhapšeni su A. L.(1996), I. G.(1989), E. B.(1991) i S. G.(1999) od kojih je tom prilikom izuzeto više omota sa nepoznatom biljnom materijom, jedan omot sa praškastom bijelom tvari dok je E. B. od sebe odbacio pet omota sa nepoznatom bijelom praškastom tvari. U objektu je također na stolu pronađena mrvilica za usitnjavanje opojne droge marihuane.

Osim toga, u caffe baru “Pauk” uhapšen je K. Ć.(1989) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot sa nepoznatom biljnom materijom.

U objektu “Cocoloco” uhapšen je S. M.(1977) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot sa nepoznatom biljnom materijom, kao i u objektu “Leonheart” gdje je uhapšen P. S.(1991) iz Mostara od koga je izuzet jedan omot sa nepoznatom biljnom materijom.

U objektu “PUB” u Raštanima uhapšen je S. B.(1999) iz Mostara od koga je tom prilikom izuzet jedan omot sa biljnom materijom.

O svemu je upoznat tužilac, naveli su iz MUP-a HNK.

Najnovije

Refik Lendo: Pogibija Azre Spahić je posljednji alarm. Moramo bolje zaštititi živote građana

Stravična saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala mlada doktorica Azra Spahić i u kojoj su još dvije osobe...