Vremenska prognoza za utorak, srijedu i četvrtak u BiH

Preporučujemo

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je vremensku prognozu za nekoliko predstojećih dana, a kako navode meteorolozi, u Bosni i Hercegovini očekuje nas promjena vremena.

Naime, slijedi period od nekoliko dana nestabilnog vremena s kišom. Temperature zraka i dalje će biti visoke – do 32 stepena Celzijusa.

utorak nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u većem dijelu naše zemlje. Padavine poslije podne i u večernjim satima. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C.

srijedu nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Padavine lokalno mogu biti i obilnije. Jutarnje temperature od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 24 do 30 °C.

četvrtak nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 26 do 32 °C, saopćeno je.

Najnovije

Bolnice sve krcatije, situacija kritična: Epidemija iz Ukrajine mogla bi se proširiti na cijeli svijet!

Bolnice i zdravstvene ustanove širom Ukrajine posljednjih se sedmica susreću s drastičnim povećanjem infekcija zbog otpornosti na antibiotike, zbog...