Vučić o nalogu za hapšenje Putina: Ode svijet, samo da mi ne odemo za njim

Preporučujemo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra ujutru, tokom njegovog boravka u Ohridu, biti održana sjednica Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti.
Vučić je tokom obilaska novog objekta PU “Poletarac, objekat “Kockica 2” u Rumi, rekao svom saradniku da zove ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da sazove sjednicu Biroa.

– Nešto su ovi zabrinuti, šta im je, ne znam ni sam – rekao je Vučić u jednom trenutku tokom obilaska objekta zajedno sa novinarima.

Tokom obilaska, Vučić je na telefonu video obavještenje da su sudije Međunarodnog krivičnog suda u Hagu izdale nalog za hapšenje ruskog predsjednika Vladimira Putina povodom zločina u Ukrajini.

Kako je naveo, sumnja se na protivpravni transfer ukrajinske djece u Rusiju i protivpravni transport ljudi iz Ukrajine u Rusiju.

– Ode svijet, samo da mi ne odemo za njim. Taman sam mislio da ima lijepih vijesti. Samo da izbjegnemo i da ne ide sve po našoj glavi – rekao je Vučić.

– Tu vijest su mi dali tokom puta, ja sam se našao poslije toga kod nekog vrtića i kažem: ‘Daj da ja sjednem tu na klupu pa da razmislim bilo šta kažem, ja nisam od onih što smisle sve u sekundi, meni je potrebno da razmislim šta ćemo i kako ćemo mi’ – dodao je Vučić.

Najnovije

Samoubistvo u Bijeljini: Pucao u sebe iz vatrenog oružja

Muškarac pedesetih godina izvršio je danas samoubistvo iz vatrenog oružja u svojoj porodičnoj kući u Bijeljini. Policijska uprava Bijeljina potvrdila...