Vukanović otkriva kako će Dodik i SNSD osigurati masovnost protesta?

Preporučujemo

U Banjoj Luci se danas održavaju ulični protesti vlasti protiv opozicije. Na ovaj način glavni baja SNSD-a Milorad Dodik želi pokazati navodnu podršku naroda njegovoj politici i stranci. Danima najavljuje da će skupu prisustvovati veliki broj ljudi.

Istovremeno lider stranke Za pravdu i red Nebojša Vukanović otkriva način na koji će se osigurati ta masovnost. Između ostalog, objavljuje i poruke koje šalju SNSD-ovi članovi uključeni u organizaciju dovođenja ljudi na skup. Jedna rečenica posebno iaziva pažnju:

– Moraju poći svi koji su imali i imaju korist od SNSD-a. Nema nikakvih izgovora, navodi se između ostalog u porukama.

Vukanović je u svom blogu prokomentarisao ovakve poruke.

– Kakav je pritisak na građane, posebno na zaposlene u javnom sektoru, javnim preduzećima i ustanovama, govori i činjenica da se svi zaposleni moraju javiti šefovima, „čekirati“ na tačno određenim lokacijama neposredno prije skupa, te napraviti „selfi“ fotografiju sa skupa u masi, kako bi imali dokaz da su ispunili partijsku dužnost, klicali vođi, i da ne bi snosili posledice, naveo je.

Prema pisanju pojedinih medija na skupu se očekuje oko 25.000 osoba.

Najnovije

Fotografija s protesta u Srbiji “potresla” Brnabić: Ja sam “ćale” i ne znam ovo objasniti sinu

Premijerka Srbije Ana Brnabić objavila je jednu od fotografija sa jučerašnjeg protesta u Beogradu na kojoj je obješen lutak...