Vukanović: Zašto ne uhapsite Đokića, držite ga kao psa na lancu

Preporučujemo

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović obratio se na današnjoj sjednici NSRS te upitao ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača zašto ne uhapsi Petra Đokića, ministra energetike i rudarstva RS.

“Imaju rijeke, gospodine Šuliću, na Islandu gdje dođu ljudi koje se bogate ribom, jer je niska temperatura vode, pa se plaćaju hiljade dolara da se dođe da se peca na tim rijekama. Upecaju pa vrate ribu nazad. Bogataši. Je li bolje da to uradimo i kod nas – da sačuvamo ove lijepe rijeke nego da vi dovedete neki Rio Tinto koji se zove Medna dolina i da to sve raskopate, gurnete jalovište i napravite haos zato što je Đokić korumpirani potpisao neke…“, rekao je Vukanović.

“Neka mi kaže gospodin Lukač zašto ga ne uhapsi kad ima napisana krivična prijava. Držite ga isto kao psa na lancu. Tako vi njega držite u Vladi“, dodao je.

Razmatranjem Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ribarstvu danas je u Banjaluci nastavljena sjednica NSRS, prenosi N1.

Na dnevnom redu sjednice je i Nacrt zakona o kulturnim dobrima, kao i Nacrt zakona o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica.

Poslanici će razmatrati i Konsolidovani izvještaj o izvršenju Budžeta RS za prvih šest mjeseci ove godine.

Najnovije

Cijene nafte pale zbog rasta zaliha u SAD-u

Cijene nafte pale su u srijedu nakon što su podaci pokazali da su zalihe sirove nafte u SAD-u neočekivano...