Vulin nezadovoljan: Hrvatska koristi Dijanu Hrkalović da Srbiju uvalja u blato, napadaju Vučića

preporučujemo

Postoji konsenzus u hrvatskoj politici da Aleksandar Vučić mora nestati sa političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović je povod za napade na Vučića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

– Gospođa Hrkalovih će odgovarati za ono što je radila. U proteklih nekoliko dana se desilo nešto što je mnogo važnije od Dijane Hrkalović, a to je da se potpuno ogolila državna politika Hrvatske prema Srbiji. Dijanu Hrkalović sada tamo proglašavaju nekom zvijezdom koja se borila, ne znam ni ja protiv čega – rekao je Vulin u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Ocijenio je da u Hrvatskoj postoji konsenzus svih tamošnjih medija koji je postignut uz pomoć države, kako bi iskoristili sve što dolazi iz Srbije da napadnu Aleksandra Vučića.

– Dijana Hrkalović je odličan razlog da ga napadnu. Hoće da nas uvaljaju u blato, da kažu da smo mi zemlja kriminala. Ne, mi se uspješno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i ugrožava Hrvatsku na tom mjestu – ocijenio je Vulin.

Pročitajte:  SBiH poručuje Vučiću: Mjesto za razgovor je u zvaničnim institucijama države, a ne u kafanama po Sedreniku i Trebeviću

Najnovije

Vukanović: Zašto ne uhapsite Đokića, držite ga kao psa na lancu

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović obratio se na današnjoj sjednici NSRS te upitao ministra unutrašnjih poslova...