Vulin nezadovoljan: Hrvatska koristi Dijanu Hrkalović da Srbiju uvalja u blato, napadaju Vučića

Preporučujemo

Postoji konsenzus u hrvatskoj politici da Aleksandar Vučić mora nestati sa političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović je povod za napade na Vučića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

– Gospođa Hrkalovih će odgovarati za ono što je radila. U proteklih nekoliko dana se desilo nešto što je mnogo važnije od Dijane Hrkalović, a to je da se potpuno ogolila državna politika Hrvatske prema Srbiji. Dijanu Hrkalović sada tamo proglašavaju nekom zvijezdom koja se borila, ne znam ni ja protiv čega – rekao je Vulin u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Ocijenio je da u Hrvatskoj postoji konsenzus svih tamošnjih medija koji je postignut uz pomoć države, kako bi iskoristili sve što dolazi iz Srbije da napadnu Aleksandra Vučića.

– Dijana Hrkalović je odličan razlog da ga napadnu. Hoće da nas uvaljaju u blato, da kažu da smo mi zemlja kriminala. Ne, mi se uspješno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i ugrožava Hrvatsku na tom mjestu – ocijenio je Vulin.

Pročitajte:  Vulin nadmašio samog sebe: Tvrdi da ga vrbuju da bude špijun, "a on neće po cijenu života"

Najnovije

Hrvatska firma Scout započela pljenidbu: Oružane snage BiH ostaju bez haubica, VBR-ova, minobacača, pušaka i više od deset miliona metaka ..

Tri VBR-a, 138 jurišnih minobacača 60 milimetara, milion i 700 hiljada komada metaka 12,7 mm, 3,7 miliona metka 7,62...