Zadrani upali u grad i mlatili prolaznike, suprotstavili im se domaći navijači

Preporučujemo

Navijači Zadra, njih više desetaka koji su došli jučer u Šibenik na košarkašku utakmicu, prema izjavama očevidaca, u centru grada napali su bokserima, šipkama i kamenjima “civile”, prolaznike koji nisu navijači.

Sugrađane su na to krenuli braniti Funcuti, navijači Šibenika, ogorčeni što im pripadnici rivalske navijačke skupine divljaju po gradu bez policijske pratnje ili zaštite napadnutim Šibenčanima.

- -

Slijedila je masovna tučnjava zadarskih i šibenskih navijača, koju je okončala interventna policija.Šibenska policija navodi da su nakon sukoba liječničku pomoć zatražile četiri osobe.

“Možemo potvrditi da se oko 13,15 sati u Šibeniku dogodio fizički sukob više osoba koje, prema našim informacijama, nisu imale na sebi navijačka obilježja. Četiri osobe nakon tog sukoba zatražile su liječničku pomoć,” rekli su u šibenskoj policiji.

Neposredno nakon incidenta policija je privela 13 osoba s područja Zadra, a ulica u kojoj se dogodio sukob zatvorena je za sav promet. Šibenska policija košarkašku utakmicu ocijenila je visokorizičnom te su u petak najavili pojačane mjere sigurnosti, piše Index hr.

Najnovije

Nezavisni operator sistema u BiH saopćio ko je krivac za nestanak struje u petak

Nezavisni operator sistema u Bosni i Hercegovini (NOS) saopćio je informacije o uzroku nestanka struje u BiH i drugim...