- Advertisement -

Zelenski ponovo sa suprugom nakon što ih je rat razdvojio

Preporučujemo

Volodimir Zelenski, predsjednik Ukrajine, je bio primoran da se rastane sa suprugom Olenom Zelenskom na dva i po mjeseca zbog napada Rusije na Ukrajinu, ali sada je par ponovo zajedno.

Dirljive riječi su juče podijelili Volodimir Zelenski i njegova supruga u svom prvom zajedničkom intervjuu za britanski Mirror od početka ruske invazije.

U 75-minutnom unaprijed snimljenom intervjuu, prva dama Ukrajine Olena Zelenska (44) je rekla:

“Ne mogu kazati da se Volodimir promijenio od početka ovog rata, ranije je bio pouzdan muž i pouzdan čovjek, i to on ostaje. Njegova tačka gledišta se nije promijenila, način na koji je povezan s nama nije se promijenio”, navela je prva dama za Mirror.

Kao i mnoge ukrajinske porodice, Olena je bila primorana pobjeći sa njihovo dvoje djece jer je njen muž postao “meta broj jedan” za ruske snage. Par je na rastanku dogovorio da će se zvati dok budu jeli, kako bi se osjećali bliže.

“Vi biste rekli: “Večeram”, a ja bih rekao: “I ja”, ali nismo mogli zajedno. Uvijek bih završio razgovor misleći: Nešto nedostaje, nešto ukusnije tek treba da se pojede”, naveo je Zelenski.

Na pitanje njegove supruge da li ju je rat promijenio, Zelenski je odgovorio da izgleda prelijepo kao i uvijek.

Prva dama je priznala da nije imala vremena da uređuje epske govore svog supruga, dodajući da on nekada previše koristi književnih sredstava, a nekada premalo.

“Stvarno sam mislio da možemo da završimo čistim dijalogom, ali ovo će biti krvavi rat”, istakao je Zelenski i dodao: Kraj će na kraju biti u diplomatiji jer postoje neke stvari koje nećemo moći da završimo osim za pregovaračkim stolom. Zato što želimo sve nazad, ali Ruska Federacija ne želi ništa da pokloni”, rekao je Zelenski.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Parlament BiH danas o budžetu i izbornom zakonu

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebao da razmatra principe Prijedloga zakona o budžetu...