- Advertisement -

“Želim da Trump ovo vidi”: Otac čija je kći poginula platio reklamu na Super Bowlu

Preporučujemo

Steve Eimers, otac tinejdžerice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, zakupio je vrijeme za reklamu na Super Bowlu, nadajući se da će ga tako čuti i američki predsjednik Donald Trump.

Hannah Eimers imala je samo 17 godina kad se automobil u kojem se vozila zabio u zaštitnu ogradu. Neispravna ograda probila je vrata na suvozačevoj strani automobila te ubila djevojku, piše New York Post.

Eimers je platio 1.000 dolara za 30 sekundi reklame koja se vrtjela prije utakmice na floridskim televizijama, nadajući se da će je Trump vidjeti dok gleda Super Bowl na svom imanju u Mar-a-Lagu. U reklami se moli Trumpa da se posveti sigurnosti zaštitnih ograda.

“Ovo je doslovno kao da pucate na mjesec. Računam da će biti u Mar-a-Lagu. Mislim da vrijedi probati”, rekao je Eimers za Palm Beach Post.

Eimersova pordica tužila je Lindsay Transportation Solutions, tvrtku koja je proizvela zaštitnu ogradu, no oni su odbacili svoju krivnju, prenosi index.hr.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Na Žuču održano prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu

Prvo međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu održano je proteklog vikenda na novom sportskom strelištu Žuč, koje se nalazi općini...