Ženu udarao cjepanicom i prijetio da će zaklati nju i kćerku

Preporučujemo

U septembru i oktobru ove godine u obiteljskoj kući u Poljani Biškupečkoj, nedaleko Varaždina, muškarac (66) učestalo je pijan vrijeđao svoju suprugu nazivajući je raznim pogrdnim imenima. U nekoliko navrata, mašući nožem u ruci, zaprijetio je i da će je ubiti.

Sad ga se sumnjiči da je 8. oktobra ove godine pokušao teško ozlijediti svoju suprugu tako da ju je više puta udario cjepanicom u glavu i tijelo. Ona je zadobila više lakih ozljeda a potom je pobjegla u kuću njihove kćeri. Osumnjičeni je tada njima objema zaprijetio da će ih zaklati. Kad su mu prišli policajci i rekli mu da je uhićen, napao je jednog policajca i pokušao ga udariti šakom. U tome ipak nije uspio, jer su ga policajci svladali.

- -

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke koji će biti ispitani u istrazi, prenosi 24sata.

Sumnjiči ga se da je počinio kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede, dva kaznena djela prijetnje, kazneno djelo pokušaja prisile prema službenoj osobi, te kazneno djelo nasilja u obitelji.

Najnovije

Federalna komisija danas o Vukoji, HDZ kaže ‘procesu je došao kraj’

Danas će se održati sjednica Komsije za izbor i imenovanja Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine. Na sjednici bi, očekuju predstavnici...