Ženu udarao cjepanicom i prijetio da će zaklati nju i kćerku

preporučujemo

U septembru i oktobru ove godine u obiteljskoj kući u Poljani Biškupečkoj, nedaleko Varaždina, muškarac (66) učestalo je pijan vrijeđao svoju suprugu nazivajući je raznim pogrdnim imenima. U nekoliko navrata, mašući nožem u ruci, zaprijetio je i da će je ubiti.

Sad ga se sumnjiči da je 8. oktobra ove godine pokušao teško ozlijediti svoju suprugu tako da ju je više puta udario cjepanicom u glavu i tijelo. Ona je zadobila više lakih ozljeda a potom je pobjegla u kuću njihove kćeri. Osumnjičeni je tada njima objema zaprijetio da će ih zaklati. Kad su mu prišli policajci i rekli mu da je uhićen, napao je jednog policajca i pokušao ga udariti šakom. U tome ipak nije uspio, jer su ga policajci svladali.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke koji će biti ispitani u istrazi, prenosi 24sata.

Sumnjiči ga se da je počinio kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede, dva kaznena djela prijetnje, kazneno djelo pokušaja prisile prema službenoj osobi, te kazneno djelo nasilja u obitelji.

Najnovije

Najveća poskupljenja u Njemačkoj u posljednjih 30 godina: Ima li kraja inflaciji?

Cijene u Njemačkoj rastu kao što nisu skoro tri decenije. Osjetno su skuplji grijanje, benzin i hrana. To ima...