Zlatko Dalić ostaje selektor Hrvatske

Preporučujemo

Hrvatski nogometni savez je na službenim stranicama prenio izjavu Davora Šukera kojom potvrđuje da će Zlatko Dalić i dalje biti hrvatski selektor.

Šuker i Dalić su odradili sastanak na kojem su, piše HNS, konstruktivno razgovarali o svim važnim temama oko reprezentacije.

- -

“Bilo je lijepo prisjetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tijekom Svjetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao. Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobjede”, rekao je Šuker.

“Bilo mi je važno otvoreno razgovarati s predsjednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumijevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo riješili sve takve teme i radujem se novim izazovima”, dodao je Dalić.

Pod vodstvom Dalića Hrvatska se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji gdje su vatreni u finalu poraženi od Francuske sa 2:4.

Najnovije

SIPA vrši pretres: Pronađeno oko 22 kg droge

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su na području Sarajeva pretresli stan i druge prostorije i...