Zmajevi doputovali u Rumuniju

Preporučujemo

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine stigli su u Bukureštu gdje će u ponedjeljak završiti nastup u Ligi nacija protiv selekcije Rumunije.

Naši nogometaši su rano jutros s Međunarodnog aerodroma u Sarajevu čarter letom otputovali u Bukurešt, a let je protekao bez ikakvih problema i sigurno su sletili na tlo Rumunije.

Nakon pobjede protiv Crne Gore, naši nogometaši su osigurali prvo mjesto u grupi i plasirali se u elitni rang Lige nacija, a protiv Rumunije će imati i “dodatni motiv” s obzirom na to da selektor Ivaylo Petev još uvijek u zvaničnim mečevima nije doživio poraz na gostujućim mečevima na klupi Zmajeva.

Konferencija za medije je zakazana za 18:30 sati po lokalnom vremenu, a trening će početi u 19:00 sati (Foto: Nogometni savez Bosne i Hercegovine)
Konferencija za medije je zakazana za 18:30 sati po lokalnom vremenu, a trening će početi u 19:00 sati (Foto: Nogometni savez Bosne i Hercegovine)
Na stadionu “Giulesti” će biti održane službene medijske aktivnosti bh. tima. Konferencija za medije je zakazana za 18:30 sati po lokalnom vremenu, a trening će početi u 19:00 sati(17:30 i 18:00 po centralnoevropskom).

Još jednom podsjećamo, meč između Rumunije i Bosne i Hercegovine se igra u ponedjeljak s početkom u 20:45 sati.

Najnovije

Ronaldo zaprijetio napuštanjem reprezentacije Portugala

Cristiano Ronaldo, fudbalski reprezentativac Portugala i jedan od najboljih igrača svih vremena, zaprijetio je da će napustiti kamp reprezentacije...