Zvizdić razgovarao sa ambasadorom Fieldom

Preporučujemo

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić primio je u nastupni posjet veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH Mathewa Fielda.

Predsjedatelj Zvizdić se zahvalio na dosadašnjoj podršci Velike Britanije reformskim procesima u BiH, osobito kroz britansko-njemačku inicijativu koja je pokrenula s mrtve tačke proces europskih integracija BiH, kao i unapređenju socio-ekonomskog razvoja u BiH te uspješno organiziranom summitu u Londonu.

Istaknuo je da Bosna i Hercegovina očekuje jednako uspješan nastavak i unapređenje suradnje u ključnim reformskim sektorima i daljnju podršku integracijama u EU i NATO te iniciranim reformskim procesima kroz Reformsku agendu. Naglasio je značaj britanske podrške unapređenju cjelokupne socio-ekonomske situacije u našoj zemlji, osobito adresiranju problema zapošljavanja mladih.

Predsjedatelj Zvizdić je rekao da Veliku Britaniju smatra iskrenim prijateljem BiH i veleposlaniku Fieldu poželio uspješan rad u Bosni i Hercegovini.

Najnovije

Ursula von der Leyen: Nikad nećemo priznati nezakonite referendume i okupaciju

Šefica Europske komisije Ursula von der Leyen promptno je reagirala na potpisivanje sporazuma o aneksiji u Moskvi. – Ilegalna aneksija...