1.200 policajaca RS osiguravalo rusku delegaciju

Preporučujemo

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač pohvaljuje pripadnike Ministarstva zbog iskazanog profesionalizma i predanosti u izvršenju poslova i zadataka na obezbjeđenju posjete visoke ruske delegacije na čelu sa predsjednicom Savjeta Ruske Federacije Valentine Matvijenko.

“Naime, na nivou Ministarstva formiran je Štab akcije „RS 2018“ koji je sačinio plan obezbjeđenja posjete u skladu sa planiranim protokolom posjete. Za sprovođenje mjera bezbjednosti najvišeg stepena, štab je naložio angažman 1.200 policijskih službenika Ministarstva, od kojih je na obezbjeđenju u Istočnom Sarajevu bilo angažovano 300, a u Banjaluci 900”, saopćenmo je iz MUP-a RS.

“Posebnu zahvalnost Ministarstvo duguje građanima Republike Srpske na razumijevanju zbog sprovođenja bezbjednosnih mjera prvog stepena na području gradova Banjaluka i Istočno Sarajevo. Naime, za vrijeme posjete, građani su ispoštovali sve zabrane, ograničenja i uputstva, te nije evidentiran niti jedan incident”, stoji u saopćenju.

Najnovije

Ovo je mapa ruskih napada na Ukrajinu: Evo šta su sve Rusi zauzeli

Ilegalna i ničim izazvana invazija na Ukrajinu se nastavlja. Mapa ispod je najnovije obavještajne službe odbrane o situaciji u Ukrajini -...