Efendić se družio s Đokovićem, Bregovićem i Petevom: “Jedino inspekcije nije bilo”

Preporučujemo

Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić na svojoj Facebook stranici objavio je fotografije s današnjeg druženja u Centru “Safet Zajko”, kojem su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta i kulture.

Kako je Efendić istakao u objavi, Centar “Safet Zajko” građen je da bude “svjetski”, a s obzirom da već nekoliko dana tu trenira i najbolji svjetski teniser Novak Đoković, slika je upotpunjena.

- -

Nakon što je prije nekoliko dana ušao u upravu Bokserskog kluba Željezničar, Goran Bregović je u društvu predsjednika Bokserskog saveza BiH Enesa Pešteka obišao centar za borilačke sportove.

Pridružili su im se i poznati bh. reditelj Dino Mustafić, kao i bokserska legenda Almedin Fetahović. Također, na druženju su pristuni bili i selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev, zajedno sa djevojkama iz ženskog fudbalskog kluba SFK 2000 Sarajevo, te bh. olimpijac u bacanju kugle Kemal Mešić i mladi teniseri Teniskog kluba GEM.

“Jedino inspekcije danas nije bilo”, napisao je Efendić u šaljivom tonu vjerovatno misleći na nedavni događaj kada je inspekcija kaznila i nakratko zatvorila Centar “Safet Zajko” zbog prekomjernog broja gostiju, na otvorenom.

Najnovije

Željezničar osigurao opstanak, Tuzlaci pred ispadanjem iz elitnog ranga

Odigrana je na Grbavici utakmica 30. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između Željezničara i Tuzla Cityja. Na kraju...