Prijetnje Bursaću! Metak u glavu ako priviri u CG!

Preporučujemo

Kolumnista Antene M i jedan od najcjenjenijih novinara u regionu Dragan Bursać dobio je sinoć pred ponoć eksplicitnu prijetnju smrću!

“Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u CG”

- -

“Metak u glavu pozdrav”

Prijetnja je stigla sa profila navodnog Marka Aprcovića.

Da li se radi o lažnom profilu trebalo bi da odgovore nadležni organi Crne Gore.

- -

Prijetnja, definitivno, jeste stvarna i želimo da vjerujemo da će se ministar unutrašnjih poslova  Crne Gore Sergej Sekulović i direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin lično zauzeti da slučaj bude što prije riješen.

Ne želimo da vjerujemo kako na institucionalnu zaštitu u Crnoj Gori mogu da računaju samo novinari u vladinim biltenima i propagandnim glasilima “Srpskog sveta”, navodi Antena M.

Istina, u narednim porukama stvarni ili lažni Marko Aprcović otkriva da koristi kriptogram i da ga policija ne može otkriti.

 

 

Dragan Bursać je godinama simbol hrabrog i beskompromisnog borca za antifašizam, multikulturalnost, građansku i cjelovitu BiH, a žestok kritičar klerofašizma, velikodržavnih projekata i nacionalizma.

Za takav rad Dragan Bursać je prije nekoliko dana dobio priznanje Asocijacije naučnika i parlamentaraca njemačkog Bundestaga kao najbolji novinar Jugoistočne Evrope.

Najnovije

Emir Suljagić i Munira Subašić će se obratiti u UN-u

Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić i predsjednica Udruženja ‘Majke Srebrenice’ Munira Subašić otputovali su u New York. Oni će...