Uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

Preporučujemo

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove kćerke Lidije iz Aleksinca u Srbiji priveden je večeras.

Ovu informaciju potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

- -

– Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano – podsjetio je on.

Dodao je da su zahvaljujući upornom radu policije u Nišu, Beogradu, zatim tužilaštava u Aleksincu i Nišu uspjeli doći do jedne osobe za koju se sumnja da je učestvovala u monstruoznom ubistvu porodice Đokić. Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ubistvo.

Najnovije

Vukanović Ramu Isaka nazvao “ludom” i “budaletinom”: On je prava slika Trojke i nove Vlade FBiH!

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović je na svom blogu isprozivao je federalnog ministra unutrašnjih poslova Ramu Isaka...