Evo koliko će novca Bayern isplatiti Hasanu Salihamidžiću

Preporučujemo

Bayern se jučer domogao još jedne titule u Bundesligi, no i pored toga su čelni ljudi ovog kluba razriješili dužnosti sportskog direktora Hasana Salihamidžića kojem će morati da isplati i određenu sumu novca.

Prema informacijama bivšem reprezentativcu Bosne i Hercegovine će bavarski gigant tako isplatiti između šest i osam miliona eura.

- -

Legendarni Brazzo je ovu funkciju obnašao od 2017. godine i od tada je sa Bayernom osvojo čak 12 trofeja, među kojima je i jedan naslov Lige prvaka. Ugovor je imao do ljeta 2026. godine.

Podsjetimo, Bayern je jučer u nevjerovatnom raspletu došao do 11. uzastopne i 33. ukupne titule u Bundesligi.Tim Thomasa Tuchela slavio je na gostovanju u Kolnu sa 2:1 pogotkom u 89. minuti koji je zabio Jamal Musiala, dok je njihov najveći rival Borussija pred svojim navijačima odigrala tek 2:2 sa Mainzom.

Da mu Milioneri kojim slučajem slavili u tom meču sigurno bi postali prvaci, ali su remijem na kraju sve uprskali i tako je još jedan trofej završio u vitrinama Allianz Arene.

Najnovije

Sudar tramvaja i auta u centru Sarajeva prošao s manjom štetom, tramvajski saobraćaj bio obustavljen

Tramvajski saobraćaj jutros od 7.53 sati do 8.10 sati bio je u zastoju na relaciji Skenderija – Baščaršija –...