Pomozimo porodici Habibović: Edini potreban novac za liječenje, njene djevojčice često na spavanje odu gladne

Preporučujemo

Edina Habibović živi sa suprugom i dvoje male djece u naselju Masle kod Kalesije. Jedna nevolja nikada ne dolazi sama. Osim neimaštine, na njihova vrata pokucala je i bolest.

Mlada žena boluje od tumora na meternici, a i bubrežni je bolesnik. Operacije koje je neophodno uraditi odgođene su do daljnjeg i tek nakon provedenih kemoterapija bit će moguće izvesti ih.

- -

Edinini dani su teški, bolovi postaju nesnošljivi. Suprug nije u mogućnosti raditi bilo gdje, jer mora brinuti o njoj i dvije curice, od četiri i godine i po. Nerijetko, zna se dogoditi da djeca na spavanje odu gladna.

Humanitarna organizacija “Help others” iz Salzburga, na čijem je čelu Dževad Islamović pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Edinu i njenu porodicu.

AKO NE MOŽETE POMOĆI, BAR APEL PODIJELITE DALJE, DA STIGNE DO ONOG KO ŽELI POMOĆI APEL ZA POMOĆ – SPASIMO JOŠ JEDAN MLAD ŽIVOT Edina Habibović iz Vukovija(Masle) Kalesija je tesko obolila od TUMURA NA MATERICI i BUBREGU, i u ovim teškim danima jedva podnosi bolove koje ima, čekajući operaciju, koja se ne moze izvrsiti prije potrebne hemoterapije. Edina zivi sa suprugom i dvoje male djece, bez ikakvog su primanja, ne radi nigdje, a suprug nije u mogućnosti da radi jer se mora brinuti o djeci i Edini.Ovoj nasoj sestri je poteban novac za lječenje i za ishranu djece, koja zbog neimastine nekad gladna odu u krevet.Apelujemo na sve ljude dobre volje da pomogneu ovoj porodici, koja se nalazi u vrlo teškoj situaciji.Naš mali novčani prilog može mnogo značiti ovoj porodicu, prije svega kako bi se kupili lijekovi za Edininu bolest i kako bi ova njena mala dječica imala sta da jedu.Braćo i sestre apelujemo na svakog od vas, da, ako je u mogucnosti da se odazove ovom apelu, da pomognemo našoj sestri Edini i njenjoj porodici.Kontak:EDINA 0603316403 Vase donacije i uplate mozete poslati preko PayPal racuma ili ziroracuna pod odznakom "EDINA"H.O."Help others "SalzburgNas racun:ÌBAN:AT97 3500 0000 2602 9389 BIC:RVSAAT2S RAIFFEISENVERBAND SALZBURG.Geld bitte über meinen PayPal.Me-Link senden: https://paypal.me/helpothers1

Gepostet von Dzevad Islamovic am Samstag, 26. Mai 2018

-Apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu ovoj porodici, koja se nalazi u vrlo teškoj situaciji. Naš mali novčani prilog može im mnogo značiti, prije svega kako bi se kupili lijekovi za Edininu bolest i kako bi ova njena mala dječica imala šta da jedu, poručuje Islamović.

- -

Svi koji žele lično pomoći Edini mogu je kontaktirati na broj telefona 060 331 6403.

Uplate možete poslati preko PayPal računa ili žiroračuna pod odznakom “EDINA”H.O.”Help others “Salzburg

ÌBAN:AT97 3500 0000 2602 9389 BIC:RVSAAT2S RAIFFEISENVERBAND SALZBURG

Uplate u BiH 

(Index.ba)

Najnovije

CIK naredne sedmice raspisuje Lokalne izbore 2024.

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine će, u skladu s odredbama Izbornog zakona BiH, na sjednici koja će biti...