BiH: Magla smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove

Preporučujemo

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, posebno u sjeverozapadnim krajevima, kao i uz rijeke Drinu, Lašvu i Spreču, objavili su u petak iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK), prenosi Anadolu.

Povodom održavanja “Drill and Chill Festivala”, na magistralnom putu M-16 Karanovac – Crna Rijeka, na lokaciji kanjona “Tijesno”, u blizini rafting slalom staze, do 15. septembra 2019. godine, saobraćaj se obustavlja od 11 do 11.45 sati. Alternativni pravac za vrijeme obustave je Banja Luka – Čađavica – Mrkonjić Grad.

- -

Na magistralnom putu M-17 Zenica – Nemila zbog sanacionih radova u tunelu Vranduk II, saobraća se naizmjenično, jednom trakom. Tokom dana, zbog povremeno pojačanog prometa vozila, moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. U noćnim satima dolazi do obustava saobraćaja u intervalima od 0.30 do 1.30 sati, od dva do 3.30 i od četiri do 5.30. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila – Tetovo – Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Najnovije

U Turskoj ga veličaju a Grci pozivaju UEFA-u da kazni Džeku: Neprimjereno za njegovu karijeru

U prvom meču četvrtfinala Konferecnijske lige Fenerbahče je izgubio 3:2 na gostovanju od Olympiacosa, a jedna od najzapaženijih tema...