Bivši SDA-ovac demonstrira da je i dalje glavni u TK: Edin Ramić podnio ostavku zbog Kukića

Preporučujemo

I treći povjerenik za OO SDA Kalesija, Edin Ramić, podnio je ostavku na ovu funkciju prije nego je završio posao za koji je dobio povjerenje vrha Stranke, piše nkp.ba.

“Podnio sam ostavku jer moj način rada sa uključivanjem mladih i novih lica nije nekima odgovarao, pa u Kantonalni odbor se od strane pojedinih, koji se ne mogu pomiriti da su ‘bivši’, šalju informacije koje nisu odraz stanja na terenu. Neki žele stvoriti sliku da se pravi neki novi blok, a ustvari se radilo o namjeri da na naredne Izbore izađemo sa novim licima.

Imam veliki broj obaveza na poziciji ministra, i ne sjećam se kada sam posljednji put imao slobodan vikend. Neka to preuzme neko drugi, a ja se nadam da će to biti neko od onih sa kojima smo proteklih mjeseci pravili neke planove, vijećnici i neke od mladih osoba, a u tome se složilo i članstvo stranke na brojnim sastancima. Vidjećemo koliko su bili iskreni, i kojim putem će sve krenuti, kaže Ramić.

(Index.ba)

Najnovije

Turska započela raspoređivanje specijalaca na Kosovu

Tursko Ministarstvo odbrane saopćilo je danas da je počelo sa raspoređivanjem specijalaca na Kosovu. "Nakon dešavanja na Kosovu, bataljon komandosa...