Borenović poručio Davidovim roditeljima: Niste sami, insistiramo da se samo istina sazna

Preporučujemo

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović pružio je punu podršku roditeljima Davida Dragičevića te je poručio da nisu sami.

“Davore, naš stav je jasan,nedvosmislen i identičan sa svakim normalnim i razumnim. A to je ISTINA i PRAVDA ZA DAVIDA i ništa drugo.Odgovaramo i odazivamo se na vaš poziv, svim srcem, dušom i svakim mogućim djelovanjem. Iz poštovanja prema Vama, prema boli koju osjećate i nenadoknadivom gubitku, želim da znate da ni jedna naša riječ, aktivnost neće biti bez koordinacije s Vama. Imate našu podršku. Insistiramo da se istina i samo istina saznaju. Niste sami!”, poručio je Borenović putem Facebook grupe “Pravda za Davida”, što je izazvalo buru pozitivnih komentara svih članova.

- -

Jučer je i Srpska demokratska stranka (SDS) zahtijevala od ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, direktora policije Darka Ćuluma i načelnika Uprave MUPRS-a za organizovani i teški kriminalitet Darka Ilića da podnesu neopozive ostavke zbog narušene bezbjednosti u Banjoj Luci i RS-u.

Podsjetili su da je počinjeno više krivičnih djela u roku od 20 dana, za koje niko nije odgovarao te da je tijelo Davida Dragičevića pronađeno 24. marta, a javnost do danas nije dobila odgovore na mnoga pitanja koja iz dana u dan postavljaju novinari i porodica.

Najnovije

Kuda plovi taj broj: SDP u Mostaru ne zna ni šta bi sa sobom, a kamoli sa NiP-om, razgovaraju sa SDA, a žele “sve”

Članovi SDP-a rijetko znaju na čemu su. Možda bi oni i znali, ali kud plovi brod Nermina Nikšića, a...