Brazil: Mladić (24) tragično preminuo samo par minuta nakon što je zaručio djevojku

Preporučujemo

Fotografija mladog para koji se tek zaručio snimljena je samo par minuta prije zaručnikove iznenadne smrti.

Joao Guilherme Torres Fadini (24) i njegova novopečena zaručnica Larissa Campos s prijateljima su slavili zaruke na rijeci Sorocaba u Brazilu.

- -

Mladić, za kojeg tvrde da je bio dobar plivač, poljubio je zaručnicu i ušao u rijeku, a samo par minuta kasnije se utopio.

“Nakon što me poljubio, skinuo je košulju i skočio u rijeku s još nekim prijateljima. Rekao mi je da ga pričekam i da me voli. Počeli su se utrkivati do druge obale. Mnogi su odustali, no on i moj šogor Gabriel su nastavili”, ispričala je Larissa za G1 News.

Svjedoci tvrde da je Joao u jednom trenu samo nestao ispod površine. Prijatelji su ga pokušali pronaći i odmah su pozvali hitne službe.

Ubrzo su stigli vatrogasci te započeli potragu s čamcima i roniocima, a njegovo su tijelo pronašli sat i po kasnije.

- -

“Dok smo čekali spasioce, svugdje smo ga tražili, ali ga nismo mogli pronaći. Tek sat i po nakon što su ga počeli tražiti, ronioci su pronašli njegovo tijelo”, ispričala je Larissa.

Mladi par je već imao određen datum vjenčanja, a 8. septembra su trebali proslaviti drugu godišnjicu veze.

“Neprestano mislim na njega i sanjam ga. Sve što mi je ostalo su uspomene na ono što smo planirali i na zajedničke snove”, zaključila je Larissa.

Najnovije

Sjedište federalnog USKOK-a bit će u sarajevskom hotelu koji je oduzet u velikom krivičnom predmetu

Sjedište posebnog odjela Federalnog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organiziranog i međukantonalnog kriminala bit će u bivšem hotelu Emiran (sadašnji...