Bura paralizirala obalu: Zatvorene brojne ceste u Hrvatskoj, otoci odsječeni od svijeta

Preporučujemo

Olujna bura koja je jučer puhala diljem Jadrana i jutros stvara ogromne probleme u prometu. Zatvorene su brojne ceste, javio je HAK. Za sva vozila zatvoren je most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostala vozila je cestom Karin-Obrovac-Gračac); Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8); državna cesti DC54 Maslenica – Zaton Obrovački.

- -

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Ne voze ni trajekti

Jasno, vjetar radi mnogo problema i u pomorskom prometu. U prekidu su brojne trajektne i katamaranske linije pa su otočani odsječeni od svijeta, piše Index.hr.

U prekidu su trajektne linije: Sumartin-Makarska, Dubrovnik-Lopud-Suđurađ, kao ikatamaranske linije: Split-Hvar-Korčula, Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split,Vis-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split, Milna-Rogač-Split, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka.

Najnovije

Hapšenje u Višegradu, pronađena plantaža marihuane

Plantaža marihuane pronađena je na području Višegrada odakle je policija oduzela 43 saksije sa stabljikama kanabisa i više od...