Čudo se dogodilo: Lana Pudar ipak u finalu Evropskog prvenstva!

Preporučujemo

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar ipak će nastupiti u današnjem finalu Evropskog prvenstva u malim bazenima koje se održava u rumunskom Otopeniju.Ona je jučer ispala u polufinalu discipline 100 metara delfin. Za plasman u finale nedostajala joj je samo jedna stotinka, te je ostala prva ispod “crte”.

U međuvremenu, jedna takmičarka koja je trebala nastupiti u finalu je odustala, a umjesto nje za medalju će se boriti naša sjajna 17-godišnjakinja.

- -

– Ipak nismo završili sa ovogodišnjim velikim finalima. Upravo smo od glavnog delegata evropskog prvenstva obavješteni da je došlo do jedne odjave nastupa u finalu, te da će naša Lana Pudar kao prva rezerva nastupiti u večerašnjem finalu discipline 100 m delfin koje je na programu u 17:13h – saopćili su iz Kluba vodenih sportova Orka.

 Ponekad je u sportu kao i u životu potrebno imati i malo sreće. Ako je iko tu sreću zaslužio, onda je to naša Lana. Sretno Lana, sretno BiH – poručili su iz Laninog kluba.

Najnovije

Sarajka A.S. uhapšena zbog pomaganja počiniocima krivičnog djela

Sarajevska policija večeras oko 20.15 sati uhapsila je 44-godišnju ženu inicijala A.S. iz Sarajeva, zbog sumnje da je pomagala...