Dame, obratite pažnju: Ova boja će biti hit ove sezone

Preporučujemo

Bluza, pantalone i tašna, sve u istom tonu, može vam djelovati kao modni promašaj, ali ove sezone to je jedna od najpopularnijih kombinacija. Jedna od boja koje će, pored crvene i raznih nijansi ljubičaste, biti u trendu ovog proljeća i ljeta jeste žuta.

Na raspolaganju vam je čitava paleta tonova, od nježnih, pastelnih preko oker i tonova starog zlata pa sve do jarkožutih nijansi.

- -

Ove godine će posebno aktuelne biti jednobojne kombinacije, a stilisti preporučuju da u tom slučaju birate nešto svetliju nijansu žute.

Bluza, pantalone i tašna, sve u istom tonu, može vam djelovati kao modni promašaj, ali ove sezone to je jedna od najpopularnijih kombinacija. Žutu možete naravno da uklopite i sa drugim bojama, na primjer, oker žuta se dobro slaže sa tonovima zemlje, a posebno efektni mogu biti odjevni komadi koji imaju nekoliko različitih nijansi žute.

Haljine, bluze, suknje, mantili, jakne u nijansama žute takođe se slažu sa bijelom, crnom, sivom, kraljevskom plavom, svijetloplavom, kao i crvenom bojom.

- -

Ukoliko niste ljubitelj žute, a želite da ispratite trendove, opredijelite se za neki detalj u ovoj toploj boji, pie tuzlanski.ba.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...