Desničari iz Srbije krenuli na Kosovo, vratili ih “jer nisu imali PCR test”

preporučujemo

Snimak Pavla Bihalija, predsjednika desničarske organizacije Levijatan, o tome kako su prije dvadesetak dana kada je izbila kriza sa oduzimanjem srpskih tablica na administrativnim prijelazima, pokušali da uđu na sjever Kosova, ali da su vraćeni zbog PCR testa postao je danas viralan, izazivajući podsmijeh brojnih korisnika društvenih mreža. Međutim, pripadnici Levijatana su i danas pokušali da pređu administrativni prijelaz Jarinje. I dok je jedna grupa uspjela da uđe na Kosovo, druga je vraćena, kako kažu, bez obrazloženja.

Bihali je na Twitteru objavio kako je sa nekoliko pripadnika Levijatana krenuo na Kosovo da bi nakon ovosedmičnih incidenata u Sjevernoj Mitrovici i Zvečanu, kako kaže, „bili uz svoj narod“, ali da je jedna grupa ušla, a druga ostala da sačeka jutro i antigenski test.

Druga grupa momaka mi je ostala na srpskoj strani, i Srbi prave problem. Ne shvataju da mi nismo huligani i nećemo praviti incidente, prosto u slučaju ‘bilo čega’ želimo biti uz svoj narod. Dakle jedna grupa je prošla, drugoj prave problem – napisao je Bihali na Twitteru.

Međutim, kako je objavljeno na Instagram nalogu Nacionalne odbrane Levijatan, antigenski test nije bio uzrok njihovog zadržavanja na Jarinju, kako je naveo Bihali.

Pavle Bihali iz pokreta Levijatan posljednjih dana ponovo je došao u žižu javnosti jer su pripadnici te organizacije, obučeni u crno, čuvali štand samozvane fondacije „Kapetan Dragan“, koja već nekoliko dana skuplja potpise u centru Beograda za pomilovanje Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo premijera Zorana Đinđića, o čemu se i sam Bihali pohvalio na Twitteru.

Pročitajte:  Revolt u Loznici: Ako predsjednik ne povuče zakone, blokirat ćemo cijelu Srbiju

Najnovije

Husić: Povećanje cijene uglja nema dodirne tačke sa povećanjem cijene struje

Ukoliko dođe do poskupljenje uglja i plaćanja poreza i doprinosa rudarima doći će do poskupljenja struje, izjavio je ranije...