- Advertisement -

Detalji optužnice: Zoran prao Jeleninu krv sa zadnjeg sjedišta

Preporučujemo

Tijelo srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović stajalo je više od 15 sati u vodi okruženo blatom koje je pronađeno na pantalonama njenog supruga, detalj je iz optužnice koja je podignuta protiv Zorana Marjanovića.

Ovo blato kao i krv navodno su pronađeni u kolima koje je tog dana, odnosno noći vozio Zoran Marjanović.

Kako “Blic” saznaje, u optužnici koja je prije sedam dana podignuta protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je ubio Jelenu Krsmanović, jedan od bitnijih detalja koji je ukazao na Zorana kao glavnog osumnjičenog jeste blato pronađeno na njegovim pantalonama.

Prema riječima izvora “Blica”, ono što dodatno baca sumnju na Marjanovića jeste pjevačicina krv otkrivena u “Mercedesu” Marjanovića, a koji su oni vozili do hapšenja Zorana.

“Jelenina krv bila je izmazana na zadnjem sjedištu “Mercedesa”, te je oprana. Vještačenje ovog automobila otkrilo je mračnu tajnu ove porodice i direktno ukazalo na njihovu umješanost u ovaj zločin”, objašnjava sagovornik “Blica”.

Sumnja se da je pjevačica ubijena u vodi i da zbog toga nije otkriven trag krvi van kanala.

“Pjevačica je ubijena dok je stajala u vodi u kanalu te zbog toga njena krv nije pronađena van kanala. Također, to je još jedan od razloga zašto krvi nije bilo na garderobi Zorana Marjanovića ukoliko je on ubio svoju suprugu”, priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Prema njegovim riječima, blato koje je pronađeno na Zoranovim pantalonama glavni je dokaz protiv njega.

“Struktura blata mijenja se na svakih nekoliko metara, te blato koje je pronađeno na pjevačicinoj kosi i blato sa Zoranovih pantalona istog su sastava. To znači da je takva struktura blata samo tu, na mjestu zločina i nigdje drugo na nasipu”, pojašnjava izvor “Blica”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Mehmedović: Neka Sattler sankcioniše Dodika i Čovića, dosta i njegovog plesa s ruskim balkanskim demonima

Šemsudin Mehmedović, zastupnik SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine pozvao je šefa Delegacije Evropske unije u BiH Johanna...