Detalji tuče u Banjaluci: Oficira Oružanih snaga BiH udarali i dok je brisao krv u toaletu

Preporučujemo

Oficir, zaposlen u kasarni Kozara, brutalno je premlaćen jutros u banjalučkom kafiću “Pi”, kada su ga napala trojica muškaraca.

Kako dodaju izvori, napadači su ga tukli čak i dok je brisao krv u toaletu.

– Tukli su ga metalnim ključem. Izgubio je svijest – kažu izvori.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su da su njihovi pripadnici identifikovali i uhapsili M.T. (24) N.K. (34) i M.P. (28), svi iz Banjaluke, a osumnjičeni su za nanošenje povreda.

Konobarica koja je u tom momentu radila u lokalu je pokušala spriječiti tuču i oduzeti od napadača pajser, ali je jedan od nasilnika ugrizao za ruku i odgurnuo.

– Nadležnoj policijskoj stanici, jutros oko 10.15, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, tri nepoznata muškarca, nakon verbalne rasprave, fizički napala četvrtog. Njemu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske – rekli su iz policije.

Svi uhapšeni su alkotestirani i utvrđeno je da su bili pijani.

– Kod M.T. je utvrđeno 1,85 g/kg, kod N.K. 1,89 g/kg i kod M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu – rekli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Najnovije

Salihamidžić ostaje bez vozačke dozvole?

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić ići će na sud u Minhenu zbog prebrze vožnje, piše njemački list Bild. Salihamidžića...