Dino Mehmeda Mujkić otkrio zašto je naglo napustio seriju Lud, zbunjen, normalan

Preporučujemo

Ulogu Dine Mehmede Mujkića u legendarnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan” glumac Milan Pavlović vjerojatno će pamtiti cijeli život, jer mu je obilježila karijeru te ne samo njega, već i samu seriju učinila prepoznatljivom, kako u bosanskohercegovačkoj javnosti, tako i u onoj hrvatskoj. No, do danas u javnosti nije odgovoreno na pitanje zbog čega je Pavlović napustio seriju. Međutim, nedavno je portal bhdijaspora.net objavio njegovu ekskluzivnu ispovijest o razlozima zbog kojih se odlučio za taj radikalan potez. Navodno je do odlaska iz serije došlo zbog neslaganja s producentima oko visine honorara, radi čega je sve krenulo nizbrdo, prenio je Dnevno.hr.

”Neke iskrice su se upalile i s moje strane i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo. Izašao sam iz projekta. Drago mi je što publika i dalje pamti taj lik”, rekao je u jednom od svojih intervjua Pavlović, ne želeći otkriti o kojoj se svoti radilo.

Najnovije

Poznato kada će Barbarez biti predstavljen kao novi selektor

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobija novog selektora, a mjesto šefa stručnog štaba nacionalnog tima preuzet će legendarni Sergej...