DRAGIČEVIĆ: U RS-u neće biti izbora ako se ne riješi Davidov slučaj smrti

preporučujemo

Davor Dragičevića rekao je na jučerašnjem prosvjednom okupljanju građana u Banja Luci da općih izbora, koji su zakazani za 7. listopad neće biti za vlasti Republike Srpske ukoliko se ne razjasne sve okolnosti smrti njegovog sina Davida.

Građani Banja Luke i u nedjelju su se, 70. dan zaredom, okupili na Trgu Krajine i poručili nadležnim da moraju otkriti istinu o smrti Davida Dragičevića. Okupljanje je održano i u Rogatici, prenosi BN.

Dragičević je vlastima manjeg bh. entiteta dao ultimatum da do listopada riješe slučaj smrti Davida Dragičevića za kojeg vjeruje da je ubijen.

“Ovo dijete su pripadnici MUP-a RS ubili, masakrirali ga. Dragi moji, tko je uz mene neka ostane, tko nije neka slobodno odstupi. Ja vas sve volim i poštujem. I ponavljam, Davida vam nikad neću oprostiti. Dosta je, dosta. Svim institucijama poručujem, nećete dočekati listopadske izbore”, rekao je Davor.

“Dragi moj Davide, od kad nema tebe nema ni mene. Ponavljam, suučesništvo u ubojstvu je teži zločin od ubojstva, 45 godina robije. Zapamtite to vi koji se krijete. David Dragičević nije bio anđeo, on je bio moje dijete. Reper, umjetnik, obično dijete, student. Sa 21 godinom išao je svima u komšiluk i radio sve što treba. Bio je moje dijete i nitko nije imao pravo da mu oduzme život. Maltretirali su ga, silovali, ubili i stavili u gov.a”, rekao je Davor.

On je poslao i poruku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i premijerki Željki Cvijanović, kao i svim ostalim političarima.

“Ja, Davor i majka Suzana smo oštećena strana i mi imamo pravo okrivljavati, a vi tužite mene. Ali poručujem vam sad, Dodiku, Željki Cvijanović, ministrima pravde i policije i svim ostalim političarima na vlasti i u opoziciji, ako ne riješite do listopada slučaj Davida Dragičevića izbora neće biti”, poručio je Davor pred okupljanim građanima.

Ne budete li do listopada ovo riješili, neće biti izbora. Ja vam neću dati, a neće ni narod”, rekao je Dragičević na Trgu Krajine.

Najnovije

Afera s nabavkom medicinske opreme u RS-u: Maske nabavljane za 0,36 KM, a prodavane za 6,90 KM

Zloupotrebama u vezi s nabavkom medicinske opreme u RS-u, tokom pandemije virusa korona, pričinjena je šteta entitetskom budžetu koja...