Dvoje stradalo na ulicama Prijedora

Preporučujemo

Prijedorska policija je tokom aprila ove godine, iz oblasti privrednog kriminaliteta, evidentirala devet krivičnih djela, a materijalna šteta pričinjena izvršenjem ovih krivičnih djela iznosi oko 230.000 KM.

Izvještaji

– U nastavku aktivnosti po akciji Uplatnica podnesena su dva izvještaja, protiv dva lica, za počinjena tri krivična djela, dok materijalna šteta i protivpravno stečena imovinska korist iznosi oko 147.000 KM, pojasnio je na konferenciji za novinare načelnik PU Prijedor Dalibor Ivanić.

- -

Načelnik Sektora policije Sretoja Vujanović naveo je da su u aprilu iz oblasti javnog reda i mira ukupno evidentirana 42 prekršaja, dok narušavanja javnog reda i mira u većem obimu nije bilo. Svi javni skupovi koji su održani na području ove uprave, protekli su bez incidenata, naveo je on. U mjesečnom izvještaju prijedorske policije je navedeno i to da je u aprilu bilo 2.012 prekršaja, te 78 saobraćajnih nesreća. Evidentirane su dvije nesreće u kojim su dvije osobe poginule, dok je, prema istom izvještaju, iz saobraćaja isključeno 219 vozača.

Droga

– Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, isključeno je 176 vozača, dok su zbog upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje, isključena 33 vozača, naveo je Vujanović.

Iz oblasti zloupotrebe opojnih droga evidentirano je pet krivičnih djela i četiri prekršaja. Načelnik Sektora kriminalističke policije Goran Mikanović naveo je da je u aprilu evidentirano ukupno 66 krivičnih djela, prenosi Oslobođenje.

Najnovije

Ismail Barlov je novi prvak Evrope na 50 metara prsno!

Ismail Barlov, paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine osvojio je zlatnu medalju na Evropskom seniorskom prvenstvu koje se održava u...