- Advertisement -

Ekspolozija u Leicesteru, poginule četiri osobe

Preporučujemo

Najmanje četiri osobe su poginule, javlja BBC, a pet ih je ozlijeđeno u snažnoj eksploziji u nedjelju navečer koja je uništila jednu kuću u kojoj se nalazila i trgovina u gradu Leicesteru u središnjoj Engleskoj, a po dosadašnjim saznanjima taj incident najvjerojatnije nije povezan s terorizmom, objavila je u ponedjeljak britanska policija.

Britanska policija ranije je priopćila da su njezini pripadnici poslani na teren nakon snažne eksplozije u Leicesteru. “Sve službe za izvanredna stanja trenutno se bave tim incidentom. Molimo građane da ne odlaze na to područje”, objavila je policija u Leicesteru u nedjelju navečer, prenosi N1.

Policija je nakon toga objavila da je istragu preuzela vatrogasna služba.

“U ovom trenutku nema nikakvih indicija da bi se moglo raditi o terorističkom napadu”, priopćeno je.

Lokalna bolnica objavila je da je primila pet osoba ozlijeđenih u eksploziji od kojih se četiri nalaze u kritičnom stanju. Na snimkama postavljenim na društvenim mrežama vidi se veliki požar. Britanski mediji javili su, pozivajući se na izjave svjedoka, da se prije požara čula snažna eksplozija.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Komšić uputio poruku građanima u RS: Dodik vas laže, spreman žrtvovati mir za vlastiti spas!

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je poruku građanima u entitetu RS. "Građani Bosne i Hercegovine u entitetu RS ne...