Ekspolozija u Leicesteru, poginule četiri osobe

Preporučujemo

Najmanje četiri osobe su poginule, javlja BBC, a pet ih je ozlijeđeno u snažnoj eksploziji u nedjelju navečer koja je uništila jednu kuću u kojoj se nalazila i trgovina u gradu Leicesteru u središnjoj Engleskoj, a po dosadašnjim saznanjima taj incident najvjerojatnije nije povezan s terorizmom, objavila je u ponedjeljak britanska policija.

Britanska policija ranije je priopćila da su njezini pripadnici poslani na teren nakon snažne eksplozije u Leicesteru. “Sve službe za izvanredna stanja trenutno se bave tim incidentom. Molimo građane da ne odlaze na to područje”, objavila je policija u Leicesteru u nedjelju navečer, prenosi N1.

- -

Policija je nakon toga objavila da je istragu preuzela vatrogasna služba.

“U ovom trenutku nema nikakvih indicija da bi se moglo raditi o terorističkom napadu”, priopćeno je.

Lokalna bolnica objavila je da je primila pet osoba ozlijeđenih u eksploziji od kojih se četiri nalaze u kritičnom stanju. Na snimkama postavljenim na društvenim mrežama vidi se veliki požar. Britanski mediji javili su, pozivajući se na izjave svjedoka, da se prije požara čula snažna eksplozija.

Najnovije

Veliko nevrijeme praćeno ledom pogodilo Tuzlanski kanton, oštećena vozila, stambeni objekti…

Tuzlanski kanton u večernjim satima pogodilo je nevrijeme praćeno grmljavinom, jakim udarima vjetra i gradom. Najteže su pogođeni Doboj Istok,...