Filmska scena kod Sarajeva: Oteli automobil nasred puta

Preporučujemo

Muškarac inicijala S.M. prijavio je sinoć da ga je grupa nepoznatih muškaraca presrela tokom vožnje, a potom nad njim izvršila krivično djelo razbojništva.

Kako navode iz MUP-a, sinoć u 21,40 sati, u službene prostorije VII PU pristupio je S.M. iz Ilijaša i prijavio da je istog dana oko 21,20 sati u ulici Nova cesta, općina Vogošća, od strane više nepoznatih lica nad njim izvršeno krivično djelo razbojništva.

Tom prilikom, po izjavi prijavitelja, nepoznata lica su uz upotrebu fizičke snage od istog otuđila putničko motorno vozilo marke VW Golf, a potom se spomenutim vozilom udaljila u pravcu naselja Srednje, piše N1.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, kao i vozila.

Najnovije

EK objavio kartu na kojoj se BiH “crveni”: “Ovo je oštro upozorenje”

Europska komisija na društvenim je mrežama objavila kartu kojom želi upozoriti na klimatske promjene, a na njoj se posebno...