Foča: Oteli, maltretirali i povrijedili 19-godišnjaka

Preporučujemo

Fočanskoj policiji u subotu se obratio 19-godišnjak kazavši da su ga tri osobe, protiv njegove volje, uvele u putnički automobil te se prema njemu nasilnički ponašale i maltretirale ga te mu nanijele tjelesne povrede, piše N1.

M.B. (1999) iz Foče je prijavio da su ga u vremenu od 01,30 do 03,30 časova lica V.N.(1994), Miletić Goran (1996) i D.M. (1996) iz Foče protiv njegove volje uveli u putnički automobil kojim je upravljao D.M. te su se prema njemu nasilno ponašali, i maltretirali ga, kojom prilikom su mu nanijeli tjelesne povrede.

O događaju je obavješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji se usmeno saglasio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju identifikovanja i dokazivanja krivičnog djela Nasilničko ponašanje i Protivpravno lišenje slobode.

Policijski službenici Policijske uprave Foča su brzim i efikasnim radom na terenu pronašli i lišili slobode osumnjičene, nakon čega su isti kriminalistički obrađeni.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih radnji, a osumnjičeni su , nakon završenog ispitivanja, u zakonskom roku,otpušteni iz službenih prostorija. Nakon kompletiranja predmeta protiv tri navdena lica biće podnesen odgovarajući izvještaj.

Najnovije

Biden ipak Ukrajini šalje projektile dugog dometa

Američki predsjednik Joe Biden obavijestio je ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog da će Washington opskrbiti Kijev projektilima ATACMS dugog dometa,...