Foča: Oteli, maltretirali i povrijedili 19-godišnjaka

Preporučujemo

Fočanskoj policiji u subotu se obratio 19-godišnjak kazavši da su ga tri osobe, protiv njegove volje, uvele u putnički automobil te se prema njemu nasilnički ponašale i maltretirale ga te mu nanijele tjelesne povrede, piše N1.

M.B. (1999) iz Foče je prijavio da su ga u vremenu od 01,30 do 03,30 časova lica V.N.(1994), Miletić Goran (1996) i D.M. (1996) iz Foče protiv njegove volje uveli u putnički automobil kojim je upravljao D.M. te su se prema njemu nasilno ponašali, i maltretirali ga, kojom prilikom su mu nanijeli tjelesne povrede.

- -

O događaju je obavješten dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji se usmeno saglasio da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje u cilju identifikovanja i dokazivanja krivičnog djela Nasilničko ponašanje i Protivpravno lišenje slobode.

Policijski službenici Policijske uprave Foča su brzim i efikasnim radom na terenu pronašli i lišili slobode osumnjičene, nakon čega su isti kriminalistički obrađeni.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem operativnih i istražnih radnji, a osumnjičeni su , nakon završenog ispitivanja, u zakonskom roku,otpušteni iz službenih prostorija. Nakon kompletiranja predmeta protiv tri navdena lica biće podnesen odgovarajući izvještaj.

Najnovije

Efendić odgovorio na prozivke na Facebooku, pa kritikovao Vladu KS: Ta ekipa nije ni za šta osim parade

Novinarka Rubina Čengić jutros je na društvenoj mreži Facebook problematizirala probleme s kojima se susreću stanovnici Dobrinje 3 kada...