FOTO Idris Elba je novi James Bond?

Preporučujemo

Već neko vrijeme se nagađa da je glumac Idris Elba jedan od najizglednijih kandidata koji će u ulozi Jamesa Bonda zamijeniti Daniela Craiga, a nedjeljnim tweetom i sam je potaknuo glasine o tomu da će utjeloviti najpoznatijega tajnog agenta na svijetu.

“Moje ime je Elba, Idris Elba”, tvitao je britanski glumac, aludirajući na jednu od najcitiranijih replika britanskoga tajnog agenta.

- -

Godine 2015. Pierce Brosnan, jedan od glumaca koji su utjelovili Bonda, kazao je kako smatra da bi tajnog agenta trebao glumiti netko od crnih glumaca. “Idris Elba fizičkim izgledom, karizmom i pojavom zadovoljava sve potrebno za ulogu”, ocijenio je tada Brosnan. Glasine su se pojačale pošto je Daily star objavio da je i producentica filma Barbara Broccoli izjavila kako je vrijeme da Jamesa Bonda glumi “netko tko nije bijelac”.

Aktualni James Bond, Daniel Craig, koji je snimio već četiri filma ove franšize, posljednji će se put u spomenutoj ulozi pojaviti u filmu koji se u kinima očekuje u listopadu 2019. godine, a snimanje počinje u prosincu ove godine.

Ako se nagađanja ostvare, Idris Elba će u historiju ući kao prvi tamnoputi glumac koji je zaigrao tu ulogu, prenosi N1.

Najnovije

Veliki požar na brdu Žuč iznad Sarajeva: Zbog nepristupačnog terena vatrogasci pješke idu na požarište

Večeras je na brdu Žuč iznad Sarajeva došlo do velikog požara koji još uvijek nije ugašen, potvrđeno je za...