Glumca Tinky Winkyja u popularnim ‘Teletubbiesima’ pronašli mrtvog na cesti

Preporučujemo

Simon Shelton Barnes koji je nosio kostim Tinky Winkyja u BBC-jevoj dječjoj televizijskoj seriji ‘Teletubbies’ pronađen je mrtav na ulicama Liverpoola. Nije poznato puno detalja, no prema zadnjim informacijama samo se srušio u šetnji i smrznuo se do smrti. Preminuo je četiri dana prije 52. rođendana, piše jutarnji.hr.

Prije nego što je prihvatio posao u Teletubbiesima, bio je baletan i koreograf. Iako nije bio prvi izbor, Shelton je ulogu Tinky Winkyja igrao od 1998. do 2001. godine. Teletubbiese je pratilo preko milijardu djece u 120 zemalja na 45 jezika.

- -

Uvijek se šalio na račun svog posla u seriji pogotovo zato jer je kostim težio 30 kilograma i sam je sebi bio smiješan, ali se na kraju zadržao u toj ulozi. U karijeri se pojavio i u dječjem showu ‘Incredible Games’, a bio je i glavni plesač u mjuziklu ‘Swing Kids’.

Iza njega je brak s Emmom Robbins, a zadnjih godinu dana živio je s cimericom Judith Tynan koja teško podnosi njegov gubitak.

“Bio je najbolje društvo i osoba za suživot. Bio je šarmantan i lijep, svi su ga voljeli. Bilo je ugodno družiti se s njim”, kaže Judith.

Barnes je iza sebe ostavio troje djece koji su se od njega na društvenim mrežama oprostili emotivnim porukama.

Najnovije

Salkić odgovorio Delegaciji EU: Na širenje lažnog narativa nećemo šutjeti

Poslanik u NSRs Ramiz Salkić (SDA) oštro je kritikovao pismo koje je Delegacija EU u BiH uputila žrtvama genocida...