Gradonačelnik Brčkog povodom smrti šest osoba: Ovakvu tragediju odavno ne pamtimo

preporučujemo

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić uputio je telegram saučešća porodicama stradalih u požaru u Brčkom, piše Klix.ba.

“Tužna, pretužna vijest jutros je pogodila sve stanovnike Brčko distrikta BiH, sve dobre ljude širom BiH, da je u požaru stradalo šest stanovnika našeg grada, vama dragih ljudi, a naših dobrih komšija i poznanika. Tragedija ovih razmjera odavno se ne pamti na ovim prostorima”, stoji u telegramu.

Gradonačelnik navodi kako mu nedostaju riječi kojima bi kao čovjek, iskazao svoje duboko poštovanje prema stradalima, ali i njihovim srodnicima.

“Vjerujem da u ovim teškim trenucima za vaše familije zajedno s kolegama iz Vlade i ostalih institucija Brčko distrikta BiH dijelim bol za izgubljenim životima. Naše misli i molitve su uz vas u ovim teškim trenucima. Još jednom Vam upućujem duboko i iskreno saučešće zbog ovog gubitka i molim Vas da moje izraze saučešća prenesete svima članovima porodice i njihovim prijateljima”, stoji u saučešću gradonačelnika Brčkog Eseda Kadrića.

U požaru koji je zahvatio stambeni objekt u brčanskom naselju Suljagića sokak smrtno je stradalo šest osoba, a više njih je povrijeđeno, potvrđeno je za Klix.ba iz Policije Brčko Distrikta BiH.

Pročitajte:  Požar ptogutao zgradu u Bronxu, smrtno stradalo 17 osoba

Najnovije

Evropa na ivici rata: Amerikanci tvrde da Rusi svakog trenutka mogu napasti Ukrajinu

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki izjavila je večeras da Sjedinjene Američke Države (SAD) upozoravaju na mogući napad Rusije na...