Hrvatski mediji o koncertu Merlina u Zadru: Arena nije bila ispunjenija otkad je sagrađena

Preporučujemo

Sarajevski muzičar i čarobnjak Dino Merlin ponovno je trijumfirao, ovoga puta u Zadru. Unaprijed rasprodana Arena ”Krešimir Čosić” nikad nije bila ispunjenija u deset godina otkako je sagrađena, počinje ovako hrvatski Index.hr. članak o nh. pjevaču.

Bio je to po svim pokazateljima rekord popularnosti.  Slavni umjetnik uzvratio je razdraganoj publici festivalom glazbenih emocija. Više od dva sata deset hiljada ljudi uglas je pjevalo sada već legendarne evergreene iz njegove bogate karijere pa zato i ne čudi što je kraj koncerta čak četiri puta odgađan jer su vjerni obožavatelji Dinu gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis.

- -

“Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu”, kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla.

A iako je možda pomislio da je silaskom s bine završila njegova posebna zadarska zvjezdana večer, kasnije se predomislio.

Najnovije

Nizozemska obavještajna služba vidi ratove u Gazi i Ukrajini i uništavanje Kur’ana kao okidač za terorističke prijetnje

Nizozemska nacionalna obavještajna agencija saopštila je u utorak da su prijetnje usmjerene na Nizozemsku sve više povezane sa svjetskim...