Izgorio automobil u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice

Preporučujemo

Putnički automobil beogradskih registracija izgoreo je u požaru koji je izbio u noći između nedjelje i ponedjeljka u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Požar je izbio 45 minuta poslije ponoći a vozilo je bilo parkirano u Ulici Džona Kenedija u sjevernoj Mitrovici, preko puta stambene zgrade u kojoj živi vlasnik automobila S.N. (49).

U kosovskoj policiji potvrđeno je da slučaj prijavljen i da su na mjesto događaja izašle ekipe policije i vatrogasci, koji su ugasili požar.

Iako još nema rezultata istrage, vjeruje se da je požar podmetnut.

Slični incidenti su veoma česti u sjevernom delu Kosovske Mitrovice, a posljednji takav slučaj se desio prije mjesec dana kada je zapaljeno vozilo kosovskog policajca i kada su oštećena još dva automobila koja su bila parkirana u blizini, prenosi B92.

Najnovije

Grupa profesora Univerziteta u Tuzli poručili predsjednicima stranaka: Fokusirajte se na izborne programe i podršku birača, a reisul-ulemi prepustite brigu o Islamskoj zajednici

Grupa profesora Univerziteta u Tuzli poručili predsjednicima stranaka: Fokusirajte se na izborne programe i podršku birača, a reisul-ulemi prepustite...