Jakov Milatović: Poslaću Đukanovića u političku penziju

Preporučujemo

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je osvojio 29,2 odsto glasova na jučer održanim predsjedničkim izborima, kazao je da je njegov rezultat pobjeda cijele Crna Gora.

Naglasio je da će jučerašnji rezultat potvrditi za 14 dana, kada će se održati drugi krug izbora, gdje će mu protivkandidat biti Milo Đukanović.

“Ovo je pobjeda svih onih koji su baklju slobode nosili 30 godina, onih koji su bili diskriminisani, čija su djeca išla trbuhom za kruhom, koji su bili siromašni. Ovo je pobjeda jednakije i pravednije Crne Gore”, kazao je Milatović.

Zahvalio je svim partijama i listama koje su ga podržali i naglasio da je ovo “pobjeda cijele Crne Gore, pobjeda koje su generacije i generacije čekale”.

Prema njegovim riječima, 2. aprila će poslati Mila Đukanovića u “političku penziju”.

Milatović je zahvalio i medijima, intelektualcima i građanskim aktivistima koji su željeli bolju i pravedniju Crnu Goru i rekao da očekuje još snažniju podršku u drugom krugu.

Najnovije

Napeto na sjeveru Kosova, kao jedno od rešenja pominju se i novi izbori

Kako javljaju reporteri N1, u Zvečanu i u Leposaviću je od jutros primjetno pojačano prisustvo snaga KFOR. Snage KFOR...