Nakon Ronalda i Coca-Cole, Pogba na pres-konferenciji sklonio pivo sa stola

preporučujemo

Nakon što je Cristiano Ronaldo izazvao brojne reakcije sklonivši dvije bočice Coca-Cole i preporučio da se pije voda, sinoć se nešto slično dogodilo i nakon utakmice između Francuske i Njemačke.

Francuski reprezentativac Paul Pogba je na početku konferencije za medije vidio da ispred njega stoji pivo, a nakon toga ga je odmah uzeo i spustio pored sebe.

 

Brojni svjetski mediji prenose kako Pogba to nije učinio iz zdravstvenih, već iz vjerskih razloga. Pogba se na takav potez odlučio jer je pripadnik islamske vjeroispovijesti, ne konzumira alkohol  i nije želio piće pored sebe.

Još uvijek nije poznato zbog čega se boca piva, inače medijskog sponzora Evropskog prvenstva, našla na Pogbinom stolu na pres-konferenciji, ali ne i na stolu na konferenciji Cristiana Ronalda.

I dok novi snimak postaje sve više viralan, očekuje se i dalje reakcija sponzora poput Coca-Cole i Heinekena, koji su ipak uložili novac da njihovi proizvodi budu plasirani na konferencijama za medije.

Najnovije

Temperature u BiH rekordno visoke, a nadležni ne brinu o radnicima na otvorenom

Temperature zraka ponovo rastu. Novi toplotni val zahvatio je BiH. Jučer u Sarajevu nadmašen temperaturni apsolutni maksimum za juli...