- Advertisement -

Odbornik u Trebinju na majici nosio ispisano slovo “Z”, a tvrdi da ne podržava Rusiju

Preporučujemo

Odbornik Grada Trebinja Budimir Koprivnica na svom facebook profilu objavio je fotografiju na kojoj nosi majicu sa iscrtanima slovom “Z”, prenosi BIRN BiH.

On je također ispred Spomenika oslobodiocima Trebinja sa drugim odbornicima i predstavnicima Boračke organizacije Trebinje u istim majicama učestvovao na skupu podrške Rusiji. Koprivnica je kazao da je skup organizovan za Dan pobjede nad fašizmom 9. maja.

“Znak jeste ‘za pobjedu’, ‘za Rusiju’. Naravno, podržavamo Rusiju, podržavali smo je čitavo vrijeme, ne znam kakav je razlog da ne podržavamo”, kaže Koprivica, odbornik PDP/HNP-a u Gradskoj skupštini Trebinja za BIRN.

“Rusiju smo podržavali zato što nas je oslobodila svih, Evropu posebno, i trebamo svi da slavimo taj dan, a ne podržavamo uopšte nikakav rat na ovom svijetu”, dodao je.

Prema fotografiji skupu su prisustvovala još najmanje četiri pripadnika političkih stranaka iz Republike Srpske.

Odbornik SDS-a Ilija Mastilović kazao je da je skupom data počast žrtvama iz Drugog svjetskog rata, bez da je data podrška ikome.

“Meni se supruga zove Zdravka”, bio je Mastilovićev odgovor na pitanje novinara zbog čega je nosio slovo “Z” na majici.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Bečarević: BH-Gas se briše, a županije osnivaju novo preduzeće za projekat Južna interkonekcija

Stručnjak za gas i dobar poznavalac prilika na gasnom tržištu Almir Bečarević danas je upozorio javnost da se preduzeće...