Pavlović se oglasio povodom izjava Ane Jež

preporučujemo

Da li je cilj pojedinaca i medija da me psihički unište ne znam, ali ovo postaje neizdrživo, napisao je Pavlović

Dalibor Pavlović, bivši gradonačelnik Prijedora, oglasio se danas na svom Facebook profilu povodom ponovog pokretanja priče oko afere zbog koje je podnio ostavku na funkciju gradonačelnika.

Ana Jež, članica SNSD-a i osoba kojoj je Pavlović slao fotografije koje su ga koštale funkcije gradonačelnika, jučer je javno progovorila o detaljima cijele priče, kao i o svom privatnom odnosu sa Pavlovićem.

Povodom iznesenih tvrdnji Ane Jež, reagovao je i Pavlović.

Objavu Dalibora Palovića ovim putem prenosimo u cijelosti:

– Oštro demantujem sve navode koji se po raznim medijima povlače jučer i danas, a tiču se moje umješanosti u bilo kakve radnje koje nisu u skladu sa zakonom.

Svi, koji me znaju, znaju da u životu nisam mrava zgazio, a to ću dokazati i dokazujem putem suda, o čemu će javnost biti na vrijeme obavještena.

Svakog ko misli da sam bilo šta uradio mimo zakona pozivam ovim putem da podnese krivičnu prijavu protiv mene, a ne da me proganjaju i maltretiraju putem medija.

Takođe, oštro odbacujem mogućnost da su predsjednik gradskog odbora i bilo ko iz SNSD-a umješani u moju diskreditaciju i ostavku. Sve su to spekulacije koje su usmjerene u prljavoj kampanji za izbor novog gradonačelnika.

Ostavku sam dao prije dva mjeseca, želeći da na miru ostave moju porodicu i mene, ali teror i proganjanje mene kao čovjeka traje i dalje.

Da li je cilj pojedinaca i medija da me psihički unište ne znam, ali ovo postaje neizdrživo.

Molim sve pojedince, medije i političke partije da me ostave na miru, jer nisam više gradonačelnik i ne obavljam više tu funkciju.

Svoje političke poene i predizborne kampanje vodite svojim političkim programom, a svoje tiraže u novinama i portalima dižite realnim problemima građana.

Tužbe mnogima zbog proganjanja mene kao čovjeka su neminovne. Prešli ste sve granice i mjere ljudskosti, napisao je Pavlović, piše Oslobođenje.

Najnovije

Lavić i Zornić: Blokadu institucija je započeo HDZ! O državi pregovarati isključivo u Sarajevu, a ne u Neumu i kafanama

Gostujući na Hayat TV profesor Senadin Lavić govoreći o izbornim reformama i pregovorima koji traju, a u kontekstu neprovođenja...