Podgoričanin osumnjičen da je djevojku pretukao šipkom

preporučujemo

Podgoričanin D.M. (29) uhapšen je zbog sumnje da je napao žensku osobu A.Ž. (26) i nanio joj teške tjelesne ppvrede, saopšteno je iz Uprave policije.

“Policiji su 27. maja građani prijavili da je u Studentskoj ulici u Podgorici napadnuta jedna ženska osoba.  Kako su naveli žena je udarana šipkom po glavi i tijelu”, navodi se u saopštenju poliicije.

Dalje dodaju da je policija stigla na lce mjesta ali da napadača nisu zatekli. Policija je obavila uviđaj i konstatovano je da je A.Ž. (26) teško povrijeđena.

“U cilju pronalaska lica službenici CB Podgorica su raspisali lokalnu potragu za osumnjičenim D.M. (29) iz Podgorice. U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenih obavještenja od oštećene i svjedoka ovog događaja, D.M. je uhapšen”, kažu u policiji, piše cdm.

D.M. je po nalogu državnog tužioca tom tužiocu priveden na dalju nadležnost zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Najnovije

Vuk Jeremić praunuk Nurije Pozderca usred Beograda negirao genocid u Srebrenici

Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (čiji je predsednik Vuk Jeremić, lider Narodne stranke) u saradnji sa Pravnim...