Pogledajte vremensku prognozu za danas

Preporučujemo

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Nove padavine već prije podne na istoku i jugu i postepeno prema večernjim satima će se premještati preko cijele zemlje. U većem dijelu zemlje će padati snijeg. Prognozira se između 10 i 25 centimetara novog sniježnog pokrivača.

Na krajnjem jugu se prognozira kiša koja bi od večernjih sati prešla u susnježicu ili snijeg. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura. U većem dijelu Bosne vjetar prije podne slab. Od sredine dana se očekuje jačanje vjetra sjeveroistočnog smjera.

- -

U poslijepodnevnim i večernjim satima su izgledni i jaki udari vjetra. Temperatura zraka većinom između -4 i 1°C. Na krajnjem jugu i jugoistoku Hercegovine temperatura zraka od 1 do 5°C. U Sarajevu oblačno vrijeme. Novi snijeg se očekuje sredinom dana. Temperatura zraka između -4 i -1°C.

Najnovije

Efendić oštro poručio: Okerić koji u životu nikada ništa nije napravio, ničim izazvan, pokušava obezvrijediti moj rad u općini Novi Grad

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić oglasio se na društvenim mrežama...