Policija traži pomoć: Sava izbacila tijelo muškarca

Preporučujemo

Policija iz Bosanske Gradiške pozvala je građane da pomognu u identifikaciji tijela nepoznatog muškarca, koje je pronađeno u subotu u izlivenom dijelu rijeke Save u mjestu Gaj, na području općine Srbac.

Kako je jutros saopćeno iz policije, nakon prijave građana o pronalasku beživotnog tijela, ljekar mrtvozornik je konstatirao da se tijelo već duže vremena nalazilo u vodi, piše radiosarajevo.ba.

- -

“Pronađeni leš je uz saglasnot nadležnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka prevezen u Zavod za sudsku medicinu Banja Luka, gdje je 18. marta izvršena obdukcija. Prema fizičkim karakteristikama, muškarac je starije dobi, visine oko 175 cm, a na sebi je imao dijelove bijele atlet majice i karirane košulje, a na nogama je imao crne cipele. Na oba donja esktremiteta leša pronađeni su vještački ugrađeni implatanti kukova”, naveli su iz PU Bosanska Gradiška.

Iz policije su pozvali građane da ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se tijelo identificiralo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici, pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 051/813-522.

Najnovije

Novi udarac Putinu: EU usvojila 14. paket sankcija protiv Rusije

Evropsko vijeće je danas usvojilo 14. paket ekonomskih i individualnih restriktivnih mjera kojima se zadaje dalji udarac Putinovom režimu...