Policija zabranila gledateljima unošenje kišobrana na utakmici između Igmana i Tuzla Cityja

Preporučujemo

FK Igman obavijestio je navijače da je odlukom policije zabranjen unos kišobrana na današnju utakmicu 17. kola Premijer lige u kojoj Konjičani dočekuju Tuzla City.

Ovakva praksa nije neuobičajena za bh. sportske terene i veže se za sigurnosne razloge, ali je pomalo tragikomična s obzirom na vremenske neprilike koje vladaju i nepostojanje adekvatne infrastrukture koja bi gledateljima omogućila da “na suhom” posmatraju utakmice.

Utakmica između Igmana i Tuzla Cityja na programu je od 13 sati, a susret je od izuzetnog značaja za oba tima s obzirom da se grčevito bore za opstanak.

Igman je ponovo upao u rezultatsku krizu i sa tri vezana poraza pao je u zonu ispadanja, dok je Tuzla City sa dvije vezane pobjede preskočila Konjičane na tabeli.

Domaći nemaju pravo na novi kiks, dok će Tuzlaci osokoljeni pobjedama protuv Željezničara i Širokog Brijega pokušati doći do novih bodova.

Najnovije

SIPA uhapsila jednu osobu po potjernici Interpola

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su u Sarajevu u saradnji sa Službom za poslove...